Rondleiding 'Ernest Bosch'

Een bijzondere ietwat curieuze rondleiding met brouwer Ernest Bosch :

Ernest neemt u mee terug in zijn tijd. Sinds 1883 heeft hij de namelijk de leiding bij de brouwerij en hoopt dat vol te houden tot ongeveer 1920. Hij ontvangt u graag op zijn vrije dag. Zijn personeel heeft verlof en dus kan hij u in alle rust  en met gepaste trots zijn brouwerij en woonhuis laten zien. Hij vertelt over zijn bonte familie ( en 'verraadt' daarbij enige pikante familie-geheimen ), zijn bloeiende bedrijf, het avontuurlijke brouwproces en ook tilt hij een tipje van de sluier op over de toekomst van zijn brouwerij.

Samen met u zal hij 2 glazen ambachtelijk bier heffen op uwer gezondheid en zijner brouwerij.
Deze speciale, ca. 1,5 uur durende rondleiding met daarna proeverij ( incl. 2 speciaalbieren en kaas ) is mogelijk op woensdag vrijdag, zaterdag. De maximale groepsgrootte is 14 personen ( minimaal is uw groep 6 ). Niet beschikbaar voor vrijgezellen-feestjes. Alleen in het Nederlands ( NL ). Niet op zondag en minimaal 72 uur tevoren. Laatste tour start gebruikelijk om 16.00 uur. Alleen, indien gids beschikbaar is.

Startpunt programma: Brouwerij Bosch, ingang Wycker Grachtstraat 26, Maastricht.

De kosten per persoon bedragen € 13,75, met een minimumbedrag van € 82,50

Extra informatie
Prijs p.p.: € 13,75
Duur: 2u ( beschikbaar )

Terug naar overzicht

Reserveren: Rondleiding 'Ernest Bosch'

De kosten per persoon bedragen € 13,75, met een minimumbedrag van € 82,50

Na ontvangst van Uw verzoek berichten wij U of Uw aanvraag mogelijk is. Zo ja dan zenden wij U dit formulier per email retour met onze bevestiging