Rondleiding voor groepen

Even pas op de plaats : gesloten tot ergens in december 2020 vanwege semi-lockdown (Covid-19). Blijf intussen vooral gezond.

Groepen ( 6 en meer gasten, dan wel bij minder gasten minimum € 72 ) zijn van harte welkom bij Brouwerij Bosch. Plezier en veiligheid staan voorop. Vanwege de 1,5 meter regel is de groepsgrootte momenteel maximaal ca. 18 gasten met ( in principe ) inzet van drie gidsen ( afhankelijk van aantal huishoudens ). De start van de rondleiding is bij de brouwerij, Wycker Grachtstraat 26 Maastricht.
Bezocht worden de mouterij, de brouwinstallaties en de brouwerswoning. Het brouwproces wordt op een duidelijke manier uitgelegd en er ontstaat een goed beeld hoe in die tijd werd gewerkt en gewoond.
De rondleiding begint met het proeven van een glas Saison de Maestricht. Ter afsluiting wordt het L’Empereur de Maestricht geschonken incl. zoutjes en kaasblokjes. Voor niet-bierdrinkers is er wijn of fris.


Boek alleen, indien gezond. Annuleer, indien niet (meer) gezond (ook naasten). Houdt op de brouwerij 1,5 meter afstand tot andere 'huishoudens'. Dringend advies :  mondkapje meenemen.

De kosten per persoon bedragen € 12,00 met een minimumbedrag van € 72,00

Extra informatie
Prijs p.p.: € 12,00
Duur: Ca 2 u (op aanvraag)

Terug naar overzicht

Reserveren: Rondleiding voor groepen

De kosten per persoon bedragen € 12,00 met een minimumbedrag van € 72,00

Na ontvangst van Uw verzoek berichten wij U of Uw aanvraag mogelijk is. Zo ja dan zenden wij U dit formulier per email retour met onze bevestiging