Maastricht 1867 & Brouwerij

Duik in de historie van Maastricht én de brouwerij met een bier-degustatie.

Mooie tour, als u de brouwerij al heeft gezien.

Op de 2e verdieping van de mouterij wordt de maquette van Maastricht 1867 gerealiseerd. De stad wordt op een schaal van 1:500 minutieus nagebouwd. Dat is een uiterst secuur werkje. U krijgt een goed beeld hoe Maastricht als vestingstad er in die tijd uitzag.
Het programma start met koffie in de mouterij en vervolgens wordt op een informatieve manier uitleg gegeven over de diverse maquettes van Maastricht en specifiek de maquette van 1867. Na de uitleg bekijkt u op uw gemak de maquette en een “bouwvakker” laat u graag zien hoe het bouwen in zijn werk gaat.
Na afloop van deze 1 uur durende presentatie volgt een kort bezoek aan de brouwerij en brouwerswoning met prachtige stijlkamers en een imposant trappenhuis met een marmerschildering uit ca. 1870.
Als afsluiting van het programma wordt in de gelagkamer een heerlijk glas Bosch-bier geschonken.


De kosten van dit ca. 2 uur durend programma bedragen € 13,75  p.p.
Minimale betaling is € 82,50. Uw groep is minimaal 6 personen en maximaal 14.
Dit programma is alleen in het Nederlands mogelijk. Niet op zaterdagmiddag. Uiteraard alleen indien de betreffende gids hiervoor beschikbaar is. 


Extra informatie:
Startpunt van het programma: Mouterij Brouwerij Bosch, Wycker Grachtstraat 26 Maastricht.
De maquette bevindt zich op de 2e verdieping van de mouterij en is via een trap bereikbaar. Daarom is dit programma helaas niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Extra informatie
Prijs p.p.: € 13,75
Duur: 2 uur ( beschikbaar )

Terug naar overzicht

Reserveren: Maastricht 1867 & Brouwerij

Na ontvangst van Uw verzoek berichten wij U of Uw aanvraag mogelijk is. Zo ja dan zenden wij U dit formulier per email retour met onze bevestiging