Individuele rondleiding

Er zijn rondleidingen op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur voor individuele gasten, koppels of kleine (familie)groep.  De rondleiding is Nederlandstalig. Boeken op dag en uur :  zie hieronder ( NB : vanaf 25 sept. met corona-check ).

Bij Brouwerij Bosch gaan de gasten een eeuw terug in de tijd. Bekeken worden de mouterij, de brouwinstallaties en de statige brouwerswoning met de onlangs gerestaureerde marmerschildering. Het brouwproces wordt op een duidelijke manier uitgelegd en de bezoekers krijgen een goed beeld hoe in die tijd werd gewerkt en gewoond. Wij laten u twee speciaal bieren proeven nl. Saison de Maestricht ( blond ) en L'Empereur de Maestricht ( donker ). Beide bieren worden speciaal voor onze brouwerij  - min of meer naar oud recept van Bosch - gebrouwen bij brouwerij de Roos in Hilvarenbeek. Voor niet-bierdrinkers is er wijn of fris. Duur : 2 uur.

NB Kosteloos annuleren kan tot 2 x 24 uur vóór start rondleiding ( per mail, zie contact ). Uitgezonderd zijn uiteraard bij mogelijke covid-symptomen.

Extra informatie
Prijs p.p.: € 12,00
Duur: 2u ( wo./vrijd./zat. )

Terug naar overzicht

Reserveren: Individuele rondleiding