Individuele rondleiding

Brouwerij Bosch voorlopig nog dicht tot ( wellicht ) medio januari 2021. Wel losse verkoop speciaal bieren ( 4 pack ad € 12 ). Thuisbezorging in Maastricht bij 2 stuks. Bel even ( zie contact ).

Iedere woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag om 14.00 uur  (ook 16.00 uur ) is er een rondleiding bij de brouwerij voor individuelen, koppels, kleine families etc. (start  Wycker Grachtstraat 26,  Maastricht ). Plezier en veiligheid staan voorop. Vanwege de 1,5 meter regel kunnen ca. 12 gasten deelnemen aan de rondleiding. Hiervoor worden in principe 2 gidsen ingezet (aantal per groep hangt o.a. af van aantal 'huishoudens'). Boeken : zie hier beneden. ( rondleiding is Nederlands-talig ).
Bij Brouwerij Bosch gaan de gasten een eeuw terug in de tijd. Bekeken worden de mouterij, de brouwinstallaties en de statige brouwerswoning. Het brouwproces wordt op een duidelijke manier uitgelegd en de bezoekers krijgen een goed beeld hoe in die tijd werd gewerkt en gewoond. Wij starten met een glas Saison de Maestricht en sluiten de rondleiding af met het krachtige L’Empereur de Maestricht. Beide bieren worden speciaal voor onze brouwerij gebrouwen bij brouwerij de Roos in Hilvarenbeek. Voor niet-bierdrinkers is er wijn of fris.

NB Rondleiding vanaf de brouwerij, Wycker Grachtstraat 26 ( niet de VVV ! ).

Als betaling via IDeal niet mogelijk is (bijvoorbeeld Belgische gasten) s.v.p. mail sturen voor deelname aan de rondleiding. Zie contact.

BExtra informatie
Prijs p.p.: € 12,00
Duur: Ca. 2u

Terug naar overzicht

Reserveren: Individuele rondleiding