Grand chique de Maestricht


Waan je even als de Grand Chique de Maestricht ( met koffie, bonbons en degustatie ). Let op : groeps-rondleiding vanaf 6 personen.

Dit programma bestaat uit een uitgebreide rondleiding in de brouwerswoning, een beknopte uitleg over het brouwproces en het proeven van een heerlijk glas Bosch-bier in de gelagkamer.
Uw gezelschap wordt ontvangen in de brouwerswoning van familie Bosch, gelegen in de Rechtstraat 61. U voelt meteen dat u de wereld van de “Grand Chique de Maestricht” betreedt. In de Luikse kamer wordt koffie met bonbons geserveerd. Vervolgens leidt de gids u rond in de brouwerswoning met prachtige stijlkamers. Hoogtepunt is het imposante trappenhuis met de recent ontdekte en gerestaureerde marmerschildering uit het einde van de 19e eeuw. Maar ook de keuken met Maastrichts aardewerk van N.A. Bosch zal u aangenaam verrassen.
De brouwinstallaties op de binnenplaats worden ook bekeken inclusief een korte uitleg over het brouwproces. Als afsluiting wordt in de gelagkamer een heerlijk glas Bosch-bier geserveerd.
De kosten van dit programma bedragen € 13,75 p.p. Uw minimale betaling is € 82,50.
Maximale deelname is 12 gasten. Niet op vrijdag - en zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur en niet op zondag. Niet korter dan 72 uur van te voren. 

Startpunt programma:  ingang Brouwerswoning brouwerij Bosch, Rechtstraat 61 Maastricht.

 

Extra informatie
Prijs p.p.: € 13,75
Duur: 2 uur ( beschikbaar )

Terug naar overzicht

Reserveren: Grand chique de Maestricht

Na ontvangst van Uw verzoek berichten wij U of Uw aanvraag mogelijk is. Zo ja dan zenden wij U dit formulier per email retour met onze bevestiging