Rondleidingen


Brouwerij-bezoek en proeverij. Plezierig, veilig en  koel.

U kunt deelnemen aan diverse soorten rondleidingen voor individuelen / koppels etc. en groepen / familie/ vrienden / verenigingen / collega's. De rondleiding voor individuelen / koppels etc. doen we nu op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag om 14.00 uur. (veelal ook 16.00 uur ). Groepen ( 6 - 18 personen ) kunnen iedere dag boeken. 
Er is uiteraard het een en ander veranderd. De maximale capaciteit per rondleiding is vanwege de 1,5 meter regel momenteel ca. 12 individuele gasten ( groepen tot 18 ). Hiervoor worden in principe 2 tot 3 gidsen ingezet ( afhankelijk van aantal huishoudens ). De rondleiding voor individuelen / koppels etc. doen we nu op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag om 14.00 uur. (veelal ook 16.00 uur ). Wat niet is veranderd, is dat de gidsen u met hetzelfde enthousiasme rondleiden in onze unieke en monumentale museumbrouwerij.
Wij hopen u graag binnenkort te begroeten.

Het is altijd boeiend om een brouwerij te bezoeken, zeker zoals bij Brouwerij Bosch. Iedere woensdag, vrijdag en zaterdag om 14.00 uur is er een rondleiding voor individuele bezoekers. 
Gezelschappen kunnen het hele jaar door een rondleiding boeken.