Maastricht 1867 & Brouwershuis

Duik in de historie van Maastricht én de brouwerij met een bier-degustatie.

Op de 2e verdieping van de mouterij wordt de maquette van Maastricht 1867 gerealiseerd. De stad wordt op een schaal van 1:500 minutieus nagebouwd en het geeft een heel goed beeld hoe Maastricht er in die tijd uitzag.
Het programma start met koffie in de mouterij en vervolgens wordt op een luchtige en informatieve manier uitleg gegeven over maquettes in het algemeen, de diverse maquettes van Maastricht en het bouwen van de maquette van 1867. Dat is een heel secuur werkje. Na de uitleg kunt u op uw gemak de maquette bekijken en een “bouwvakker” van de maquette laat u graag zien hoe het bouwen in zijn werk gaat.
Na afloop van deze ca. 1 uur durende presentatie bezoekt u de brouwerswoning met prachtige stijlkamers en een imposant trappenhuis waar onlangs een marmerschildering uit ca. 1870 is ontdekt.
Als afsluiting van het programma wordt in de gelagkamer een heerlijk glas Bosch-bier geschonken.


De kosten van dit ca. 2 uur durend programma bedragen € 12,50 p.p.
Minimale betaling is € 75,00. Maximale deelname is 12 gasten.
Dit programma is alleen in het Nederlands mogelijk.


Extra informatie:
Startpunt van het programma: Mouterij Brouwerij Bosch, Wycker Grachtstraat 26 Maastricht.
De maquette bevindt zich op de 2e verdieping van de mouterij en is via een trap bereikbaar. Daarom is dit programma helaas niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn.
Op zaterdagmiddag is dit programma niet boekbaar.

Extra informatie
Prijs p.p.: € 12,50
Duur: 2 uur ( beschikbaar )

Terug naar overzicht

Reserveren: Maastricht 1867 & Brouwershuis

Na ontvangst van Uw verzoek berichten wij U of Uw aanvraag mogelijk is. Zo ja dan zenden wij U dit formulier per email retour met onze bevestiging