Brouwerij en Keramiek

Bezoek een ambachtelijke brouwerij met meer dan 200 jaar brouwhistorie én leer tegelijk iets over de historie van Maastrichts keramiek.

N.A. Bosch was niet alleen brouwer maar ook entrepreneur. Hij bezat talloze fabriekjes, waaronder rond 1854 de derde keramiekfabriek van Maastricht. In een stijlkamer van de statige brouwers-woning toont Pierre van der Voort ( dé verzamelaar van Maastrichts aardewerk ) unieke items van de N.A. Bosch Aardewerkfabriek. Tijdens een traditionele brouwerij-rondleiding bezoekt u tevens deze stijlkamer. We sluiten af met een blond of donker speciaalbier.

Rondleidingen
 
Er zijn 2 Opties.

1: Brouwerij en Keramiek/brouwerijbezoek voor Individuele bezoekers


Iedere vrijdag tot einde september kunnen individuelen of kleine groepjes om 15.00 uur deelnemen aan een rondleiding door de brouwerij, bottelarij en de statige brouwerswoning inclusief de stijlkamer met de unieke N.A. Bosch keramiek-items. Na afloop wordt een speciaalbier geschonken. De prijs voor het arrangement is € 9 p.p. Betalen ter plekke ( VMA-leden speciale prijs met vouchers ).

Ad 1. >>>Gebruik voor een individuele reservering het formulier onderaan deze pagina


2: Brouwerij en Keramiek/brouwerijbezoek voor Groepen.
Gedurende de jubileumperiode kunt u een rondleiding voor groepen reserveren op een zelf gekozen dag en tijd. Het programma als bij ad 1. Prijs € 9 p.p. met een minimum van € 81. Ook hier geldt voor VMA-leden dezelfde voucher-korting als onder 1. Afrekenen ter plekke. Reserveren via mieke@brouwerijbosch.nl

Meer info over de activiteiten rond 40 jaar VMA op de site van Vereniging Maastrichts Aardewerk

Extra informatie
Prijs p.p.: € 9,00
Duur: 1,5 uur (vrijdag 15.00 uur )

Terug naar overzicht

Reserveren: Brouwerij en Keramiek