Bierwandeling 24 en 25 juni


BIERWANDELING 24 EN 25 JUNI 2022Op 23, 24 en 25 juni organiseert de biervereniging “PINT Regio Limburg” haar bierfestival: de 24-uurs van Maastricht 2022. Op een prachtige en historische locatie, bij D’n Hiemel, de Helpoort en het Faliezusterspark in Maastricht, kunt u bieren proeven die in winkels en café’s vaak niet te krijgen zijn.
Brouwerij Bosch biedt de mogelijkheid om het bezoek aan het bierfestival te combineren met een bierwandeling door Maastricht.
Het programma begint bij de brouwerij met het proeven van een speciaalbier op de binnenplaats en het bekijken van de brouwinstallaties uit het begin van de 20ste eeuw.
Vervolgens start de wandeling en neemt de gids je mee naar diverse mooie plekjes in de stad die allemaal met bier te maken hebben (o.a. gevelstenen, de Bisschopsmolen (die vroeger eigendom was van het biergilde), de waterpomp op de Markt en interessante biercafé’s). Bij de voormalige Ridder brouwerij, waar nu de Stadsbrouwerij Maastricht is gevestigd, wordt een bier uit hun assortiment geproefd. De wandeling eindigt bij het bierfestival.
Voor alle info omtrent dit unieke bierfestival: https://pint-limburg.nl/home24uurs
Datum: vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni
Aanvang: 14.30 uur
Startlocatie: Brouwerij Bosch, Wycker Grachtstraat 26, Maastricht
Einde: 16.30 uur bij het bierfestival
Prijs: € 12,50 p.p. (incl. de wandeling, 2 glazen bier en een entreekaart voor het bierfestival).

Extra informatie
Prijs p.p.: € 12,50
Duur: 2 uur ( beschikbaar )

Terug naar overzicht

Reserveren: Bierwandeling 24 en 25 juni