Slideshow-01 Slideshow-02 Slideshow-03 Slideshow-04 Slideshow-05 Slideshow-06 Slideshow-07 Slideshow-08 Slideshow-09

Brouwerij Bosch doet mee aan de Museumnacht op vrijdag 13 april

Museumnacht

Op vrijdag 13 april 2018 gaat Maastricht weer los tijdens de 3e editie van Museumnacht Maastricht en Brouwerij Bosch doet mee! Bezoekers genieten met één ticket een avond lang van een geweldige line-up.

Ontdek van 20.00-01.00 uur van experimentele kunst, performances, historische artefacten, opzwepende muziek, verzamelingen, workshops, geheime bodemschatten, video-art en drinks, bites & beats in 13 kunstinstellingen verspreid door de hele stad.

Brouwerij Bosch stelt het brouwerijcomplex open, met toegang tot het mouthuis, brouwerij, bottelarij, gelagkamers en de brouwerswoning is er nog veel meer leven in de brouwerij!

Proef de ambachtelijke bieren, geïnspireerd oude receptuur: L’Empereur de Maestricht en Saison de Maestricht. Deze smaken perfect bij de frietjes van Vosselaer en het kaasbuffet van Le Salonard. Genieten hier van in authentieke setting en sfeer!

Geniet van de theateracts in de stijlkamers van de brouwerswoning met directeur Ernest Bosch, echtgenote Catharina Mélotte en de brouwmeester en knechten in historische kostuums.

Luister tot 22.00 uur op de Cour naar het optreden van de Wieker Fanfare en geniet daarna tot 01.00 uur van de virtuoze en ontroerende muziek van de Joods-Russische violist Rauf Berman en pianist Sergio Melchakov en luister naar de grappige, soms serieuze Nederlandstalige liedjes, gezongen door Flora Minis in de Luikse kamer van de brouwerswoning.

Beklim de trappen van het grote mouthuis en bewonder de unieke maquette Maastricht 1867. In de kelders van de brouwerij vinden jullie de modelspoorvereniging De Percee, die zich ook presenteert op de cour.

Hier vind je meer informatie over de Museumnacht Maastricht!

banner-museumnacht


Onderstaand de websites van de deelnemende verenigingen op het brouwerijcomplex van de familie Bosch.

www.wiekerfanfare.nl

www.maastricht-1867.nl

www.depercee.nl

www.vosselaer.com